Select Page

Mirë se vini në

GOETHE – ZENTRUM PRISHTINA

GJUHË GJERMANE 

Lokacioni

Provime të gjuhës gjermane

Projekte

  • Projekte kulturore
  • Avancime profesionale

USHTRO GJERMANISHT NË WEB

Ushtro gjermanishten falas, me ofertën tonë të shumëllojshme të ushtrimeve online dhe në komunitet

Goethe-Zentrum
Mujo Ulqinaku 19-21 / Prishtinë

Open Call Forecast

Read More

Open call for applications

Read More

Gjermania – udhërrëfyesi im

Read More

PARTNERËT

   

en_USEnglish