Select Page

Provimet e gjermanishtës

Ju dëshironi të jetoni, studioni dhe/apo të punoni në Gjermani dhe keni nevojë për dëshmi të njohur ndërkombëtarisht për aftësitë tuaja të gjuhës gjermane?! Goethe-Zentrum Prishtina, partner i  Goethe-Institut-it ofron provime të gjuhës gjermane të të gjitha niveleve (nga A1 deri në C2). Provimet e gjuhës gjermane të Goethe-Institut-it korrespondojnë me nivelet e Kuadrit të Përbashkët Evropian të Referencës për Gjuhët (GER): nga A1 për fillestarët deri në C2 (GDS – “Diploma e madhe e gjuhës”).

Niveli sipas GER Provimet e Goethe Institut Qmimet e provimeve
A1 (Të rritur) Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 80 € | *64 €
A1 (Adoleshentë) Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 80 € | *64 €
A2 (Të rritur) Goethe-Zertifikat A2 85 € | *68 €
A2 (Adoleshentë) Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 85 € | *68 €
B1 (komplet provimi) Goethe-Zertifikat B1 120 € | *96 €
B1 Modul Goethe-Zertifikat B1 45 € | *36 €
B2 (komplet provimi) Goethe-Zertifikat B2 145 € | *116 €
B2 Modul Goethe-Zertifikat B2 50 € | *40 €
C1 (komplet provimi) Goethe-Zertifikat C1 150 € | *120 €
C2 (komplet provimi) Goethe-Zertifikat C2: GDS 185 € | *148 €
C2 Modul Goethe-Zertifikat C2: GDS 60 € | *48 €

* Qmimet për kursantë të Goethe-Zentrum Prishtina

Rezultatet e provimit

🖨️Rezultatet  B1 nga 08.09.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 17.10.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet  A1 nga 01.09.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 11.10.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet  A1 nga 26.08.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 10.10.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet  A1 nga 25.08.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 03.10.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet  A2 nga 18.08.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 25.09.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet  C1 nga 18.08.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 20.09.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet  A1 nga 18.08.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 19.09.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet B2 nga 04.08.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 13.09.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet B1 nga 02.08.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 12.09.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet A1 nga 31.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 05-06.09.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet B2 nga 28.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 30.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet B2 nga 22.07.2023 

🖨️Rezultatet B1-Jugendversion nga 22.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 23.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet A2-FIT nga 22.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 23.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet A1-FIT nga 22.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 23.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet A1 nga 21.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 29.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet B1 nga 14.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 22.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet C1 nga 07.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 03.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet A2 nga 07.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 03.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet A1 nga 07.07.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 03.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet B2 nga 30.06.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 01.08.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet   B2 nga 26.06.2023 

🖨️Rezultatet   A1 nga 23.06.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 26.07.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet B1 nga 16.06.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 25.07.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet C1 nga 09.06.2023 

🖨️Rezultatet A2 nga 09.06.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 19.07.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet    A1 nga 09.06.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 18.07.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet   A1 nga 02.06.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 11-12.07.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet   A1 nga 26.05.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 04-05.07.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet   B2 nga 19.05.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 29.06.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet   B1 nga 15.05.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 27.06.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet   A1 nga 12.05.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 21.06.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet   A1 nga 05.05.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 13 dhe 20.06.2023 ora 14:00-15:30

🖨️Rezultatet   A2 nga 12.05.2023 Termini i terheqjes se certifikates më 13.06.2023 ora 14:00-15:30

 

Informata të rëndesishme:

 

Regjistrimi është i suksesshëm vetëm nëse pranoni konfirmim me dokumentin si PDF.

Pjesëmarrja në provim dhe tërheqja e certifikatës, mund të bëhet vetëm me pasaportë valide. ID kartela (kosovare) nuk pranohet.

 Goethe-Zentrum Prishtina nuk bënë ndërmjetësime apo rezervime të termineve për Provime në qendren tonë, apo në Institutet e tjera ne rajon. Terminet për paraqitje të provimit kanë qenë, janë dhe mbesin pa pagesë. Sistemi ynë i termineve është i hapur për të gjithë. Nuk është e nevojshme që të angazhohet një agjension lidhur me kërkesat për termin. Ne nuk bashkpunojmë me agjensione dhe kërkesat për termine nga ana e agjensioneve janë të padëshirueshme. Ne mbajmë të drejtën e rezervuar të anulojmë kërkesat e bëra nga ana e agjensioneve, pa pasur nevojë që të japim arsyetim për anulimin.

    Prüfungszentrum Goethe-Institut | ZHAW Institute of Language Competence ILC

en_USEnglish