NJOFTIM

Të nderuar klientë të Goethe-Zentrum Prishtina,

duka u mbështetur ne vendimin e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për masat e parandalimit të Virusit Covid-19, Goethe-Zentrum ju njofton se nga data 15.09-26.09. pezullohen të gjitha provimet e Goethe-Institut në qendrën tonë.

Kurset tona të gjuhës gjermane do të mbahen në formatin online fillimisht deri më datën 26.09.2021 apo deri në vendimin e radhës të Qeverisë.

Goethe-Zentrum do ju njoftoj me kohë për rifillimin e kurseve dhe provimeve.
Kandidatët që do të preken nga ky kufizim do të informohen në lidhje me një datë të re të provimit në kohën e duhur.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj!
Drejtoria e Goethe-Zentrum Prishtina

KU MUND TË NA GJENI?

Goethe-Zentrum gjindet në Rrugen Mujo Ulqinaku 19-21 / Prishtinë

k

Zyra e Kurseve të Gjuhës

Tel: 00 383 (0) 38 220 136
Mob. 00 383 (0) 45 284 993
E-mail: info@goethe-ks.org
Faqja e internetit: www.goethe-ks.org
Facebook: Goethe-Zentrum Prishtina

Orari i punës:
Nga e hëna deri të premtën: 8:30 – 17:30

Zyra e Provimeve të Institutit Goethe Shkup në Goethe-Zentrum në Prishtinë

Tel: 00 383 (0) 38 224 909
Mob.: 00 383 (0) 45 322 052
E-mail: pruefungen@goethe-ks.org
Faqja e internetit: https://prufungen.goethe-ks.org/start.nspx

Orari i punës:
Nga e hëna deri të premtën: 09:00 – 12:00 dhe 13:30 – 16:00

PROVIMET

Tetor 2021
No event found!

KURSET

Events for Gusht

30

Events for Gusht

31

Events for Shtator

1

Events for Shtator

2

Events for Shtator

3

Events for Shtator

4

Events for Shtator

5

Events for Shtator

6

Events for Shtator

7

Events for Shtator

8

Events for Shtator

9

Events for Shtator

10

Events for Shtator

11

Events for Shtator

12

Events for Shtator

13

Events for Shtator

14

Events for Shtator

15

Events for Shtator

16

Events for Shtator

17

Events for Shtator

18

Events for Shtator

19

Events for Shtator

20

Events for Shtator

21

Events for Shtator

22

Events for Shtator

23

Events for Shtator

24

Events for Shtator

25

Events for Shtator

26

Events for Shtator

27

Events for Shtator

28

Events for Shtator

29

Events for Shtator

30

Events for Tetor

1

Events for Tetor

2

Events for Tetor

3

PROVIMET

Provimet e Institutit TestDaF

TestDaF është një provim i hartuar në mënyrë qendrore, i cili i tillë mbahet në të gjithë botën. Ky provimi është disejnuar për studentë, të cilët dëshirojnë t’i fillojnë studimet e tyre në Gjermani, gjë për të cilën nevojitet një dëshmi mbi njohuritë e gjuhës gjermane në nivel të avancuar. Përgjegjës për hartimin dhe zbatimin e këtij provimi është Instituti TestDaF në Bochum.

https://goethe-ks.org/testdaf/

 

Provimet e Institutit Goethe të Shkupit në Goethe-Zentrum

Çertifikatat e Institutit Goethe janë të njohura ndërkombëtarisht, si dhe çmohen shumë si dëshmi e kualifikimeve nga punëdhënësit dhe institucionet arsimore në shumë shtete të botës. Zbatimi dhe vlerësimi i provimeve bëhet në mënyrë unike në mbarë botën.

https://goethe-ks.org/goethe-institut/

 

KONSULTIMI GJUHËSOR PREINTEGRATIV ME RASTIN E BASHKIMIT FAMILJAR

Që nga gushti i vitit 2007 vlenë „Ligji mbi Zbatimin e Udhëzimeve të Bashkimit Evropian për Leje Qendrimi dhe Azil“. Ky ligj përcakton se çdo banorë i ri nga shtetet jo anëtare të BE- së, i cili është i martuar apo dëshiron të martohet me një shtetas gjerman apo me një të huaj, i cili është banor i Gjermanisë, duhet të dëshmojë njohuri themelore të gjuhës gjermane në nivel A1 (në bazë të Kornizës Referencë të Përbashkët Evropiane) në mënyrë që të pajiset me vizë.

Te ne gjeni përgjigje në pyetjet për provimin e nevojshëm dhe lidhur me jetësen dhe punën në Gjermani.

Tel: 00 381 (0) 38 220 136
00 381 (0) 38 224 909

Orari i punës:
Nga e hëna deri të premtën: 9:00 – 12:00 dhe 13:00 – 17:15

 

NJOFTIME

PRÜFUNGSBEAUFTRAGTE/-R AM GOETHE-ZENTRUM PRISHTINA

PRÜFUNGSBEAUFTRAGTE/-R AM GOETHE-ZENTRUM PRISHTINA Das Goethe-Zentrum in Prishtina sucht zum 01.10.2021 (ggf. später) in Vollzeit (40,00 Stunden/Woche) eine/-n Prüfungsbeauftragte/-n (m/w/d) für den Einsatz im Kosovo. ALS PRÜFUNGSBEAUFTRAGTE/-R UMFASST IHR...

read more

Informacion

Të dashur kandidatë, Më datë 29 qershor 2020 kemi filluar përsëri më provimet. Fillimisht, në ftojmë personalisht të gjithë kandidatët, të cilët kishin rezervuar tek në një provim para mbylljes së Institucionit. Përmes faqes tonë, në do t’ju njoftojmë sa më shpejt të...

read more

Informacion

Për shkak të pandemisë, ne aktualisht po testojmë në një masë tjetër. Eshtë e rëndësishme për ne të sigurojmë që procesi i testmit të jetë sa më i sigurt ndërsa të respektohen masat higjienike dhe rregulloret mbrojtëse të distancës. Tani jemi duke punuar në provimet...

read more

GALERIA

Ejani TË
 TAKOHEMI

Qershor 2021
Qer 28 2021 - Sht 23 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-169

Korrik 2021
Kor 07 2021 - Tet 04 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A2-98

Kor 14 2021 - Tet 09 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-170

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian