G O E T H E    Z E N T R U M

Mirë se vini në

GOETHE PRISHTINA

Goethe-Zentrum në Prishtinë është një qendër e re dhe në rritje dinamike, e cila mbështetet në mënyrë aktive nga Instituti Goethe.Që nga hapja në vitin 2013 ne vazhdojmë të zgjërojmë ofertën tonë dhe t`ju ofrojmë mësim të gjuhës gjermane konform koncepteve moderne të mësimnxënjës. 

 

GDE MOŽETE NAS NAĆI?

Goethe-Zentrum gjindet në Rrugen Mujo Ulqinaku 19-21 / Prishtinë

k

Kancelarija za jezičke kurseve

Tel: 00 383 (0) 38 220 136
Mob. 00 383 (0) 45 284 993
E-mail: info@goethe-ks.org
Faqja e internetit: www.goethe-ks.org
Facebook: Goethe-Zentrum Prishtina

Radno vreme:
Nga e hena deri te premten 08.30 – 17.00

ISPITI

No event found!

KURSET

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Events for август

1

No Events
Events for август

2

No Events
Events for август

3

No Events
Events for август

4

No Events
Events for август

5

No Events
Events for август

6

No Events
Events for август

7

No Events
Events for август

8

No Events
Events for август

9

No Events
Events for август

10

No Events
Events for август

11

No Events
Events for август

12

No Events
Events for август

13

No Events
Events for август

14

No Events
Events for август

15

No Events
Events for август

16

No Events
Events for август

17

No Events
Events for август

18

No Events
Events for август

19

No Events
Events for август

20

No Events
Events for август

21

No Events
Events for август

22

No Events
Events for август

23

No Events
Events for август

24

No Events
Events for август

25

No Events
Events for август

26

No Events
Events for август

27

No Events
Events for август

28

No Events
Events for август

29

No Events
Events for август

30

No Events
Events for август

31

No Events

ISPITI

Ispiti Instituta TestDaF

Pripremni kursevi TestDaF u Geothe-Zentrum TestDaF je centralno osmišljen ispit koji se sprovodi širom sveta.Ovaj ispit je namenjen studentima koji žele da počnu studije u Nemačkoj, što zahteva dokaz o naprednom poznavanju nemačkog jezika. Za osmišljavanje i sprovođenje ovog ispita odgovoran je TestDaF institut u Bohumu.

https://goethe-ks.org/testdaf/

 

Ispitivanje Goethe-Institut Skopje u Goethe-Zentrum

Goethe-Institut sertifikati su međunarodno priznati i visoko cenjeni kao dokaz kvalifikacija poslodavaca i obrazovnih institucija u mnogim zemljama širom sveta. Implementacija i evaluacija ispita se vrši jedinstveno u svetu.

https://goethe-ks.org/goethe-institut/

 

PREINTEGRATIVNA JEZIČKA KONSULTACIJA U SLUČAJU SPAJANJA PORODICE

Zakon o primeni Smernica Evropske unije o boravišnim dozvolama i azilu na snazi je od avgusta 2007. godine. Ovaj zakon predviđa da svaki novi stanovnik iz zemalja koje nisu članice EU,koji je oženjen ili želi da se oženi nemačkim državljaninom ili strancem koji ima prebivalište u Nemačkoj, mora pokazati osnovno znanje nemačkog jezika na nivou A1 (na osnovu Zajedničkog evropskog referentnog okvira) da bi mu se izdala viza.

Ovde ćete pronaći odgovore na pitanja o neophodnom ispitu i o životu i radu u Nemačkoj

Tel: 00 381 (0) 38 220 136 ose 00 381 (0) 38 224 909

Radno vreme:
Nga e hëna deri të premtën: 9:00 – 12:00 dhe 13:30 – 16:00 

Takođe možete posetiti portal „NJEMAČKA – MOJ VODIČ"

Portal „Nemačka – Moj vodič" deli informacije o svakodnevnom životu i radu u Nemačkoj. Emigranti kao kvalifikovani radnici, supružnici i njihove porodice iz Albanije, Kosova i Severne Makedonije dobijaju informacije na albanskom i makedonskom jeziku. Ove informacije doprinose olakšavanju procesa integracije u Nemačkoj.

KESHILLIM

Këtu do të gjeni informacione për: Qendrat e këshillimit në Gjermani, adresa të rëndësishme. faqe interneti të dobishme.

KËRKIMI I PUNËS

Ju nuk jeni shtetas i Bashkimit Evropian (BE) ose Zonës Ekonomike Evropiane? Atëherë ju keni nevojë për një leje punësimi në Gjermani.

MËSO GJERMANISHT

Mësoni gjermanisht për përdorimin e përditshëm, për kohën e lirë, për shkollën ose për profesionin tuaj.

Obaveštenja

PRÜFUNGSBEAUFTRAGTE/-R AM GOETHE-ZENTRUM PRISHTINA

PRÜFUNGSBEAUFTRAGTE/-R AM GOETHE-ZENTRUM PRISHTINA Das Goethe-Zentrum in Prishtina sucht zum 01.10.2021 (ggf. später) in Vollzeit (40,00 Stunden/Woche) eine/-n Prüfungsbeauftragte/-n (m/w/d) für den Einsatz im Kosovo. ALS PRÜFUNGSBEAUFTRAGTE/-R UMFASST IHR...

opširnije

Informacion

Të dashur kandidatë, Më datë 29 qershor 2020 kemi filluar përsëri më provimet. Fillimisht, në ftojmë personalisht të gjithë kandidatët, të cilët kishin rezervuar tek në një provim para mbylljes së Institucionit. Përmes faqes tonë, në do t’ju njoftojmë sa më shpejt të...

opširnije

GALERIA

DOĐITE KOD
 SE

sr_RSSerbian
Qendra Goethe do të jetë e mbyllur nga 01.08.2022 deri me 12.08.2022. Rikthehemi për ju më datë 15.08.2022! Ju urojmë pushime të këndshme!