Sommercamp Athen 2020

Kampi Veror “Rinia ndërton të ardhmen-Iniciativat tona!“
07.07.2020 Këtë vit kampet verore rajonale për nxënës të organizuara nga Goethe – Institut në Athinë po mbahen në formë virtuale. Tema e kampeve për këtë vit është “Rinia ndërton të ardhmen-Iniciativat tona!“ dhe mbahen nga 02 deri 11.07.2020. Pjesëmarrës në kampe janë edhe 5 nxënës/e nga Kosova.
Erletës, Yllkës, Blinit, Unesës dhe Blinës u urojmë shumë argëtim, njohuri të reja dhe sukses.

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian