Sommercamp 2019 Ohrid

Goethe Instituti Shkup organizoi në Ohër një Kamp Veror, në të cilin morrën pjesë 60 nxënës nga PASCH-shkollat prej Maqedonisë Veriore, Shqipërisë dhe Kosovës. Teatri dhe gjermanishtja ishin komponentet thelbësore të Kampit Veror.
U mbajt një punëtori teatrore, në të cilën nxënësit nën mbështetjen e mësimdhënësve të aktrimit me përvojë krijuan skena nga “Momo” të Michael Ende dhe përgatitën një shfaqje.
Qëllimi i Kampit Veror ishte, që pos punës teatrore të përmirësohen njohuritë e gjuhës gjermane të pjesëmarrësve dhe të nxitet shkëmbimi ndërkulturor.

No event found!

This will close in 0 seconds

sqAlbanian