Fillimi

Goethe-Institut

Nivelet sipas
GER
Provimet e 
 Goethe-Institut
Çmimet e provimeve
A1 Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1
Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1
75 € | *50 €
A2 Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 
Goethe-Zertifikat A2
80 € | *55 €
B1 Goethe-Zertifikat B1 115 € | *70 €
B1 Modul Goethe-Zertifikat B1 40 € | *25 €
B2 Goethe-Zertifikat B2 140 € | *95 €
B2 Modul Goethe-Zertifikat B2  45 € | *30 €
C1 Goethe-Zertifikat C1 145 € | *95 €

* Çmimet për pjesëmarrësit e kurseve të Goethe-Zentrum

 

Informata me rëndësi 

 

► Orari i punës: hënë - premte 09:00 - 17:00  ora

► Orari për telefonata: hënë - premte 10:00 - 12:00  dhe  14:00 - 16:00 ora

Terminet për aplikim, do të ipen vetëm përmes sistemit online të rezervimit.

Sistemi nuk ju lejon që të regjistroheni për një provim, derisa jeni në pritje të rezultatetve të provimit paraprak, vetem pasi të jenë publikuar rezultatet, ju mund të aplikon për termin të ri.

Në datat e provimit nuk jane të mundura regjistrimet dhe konsultimet.

Paraqitja e provimit, pjesëmarrja në provim dhe tërheqja e certifikatës, mund të bëhet vetëm me pasaportë. Karta e identitetit kosovar (ID) nuk do të pranohet.

Terminet e rezevuara, por qe nuk janë paraqitur personalisht, do të ri-lëshohen si vende të lira për rezervim.

► Regjistrim i suksesshëm është vetëm nëse pranoni konfirmim me dokumentin si PDF

Goethe Zentrum Prishtina nuk bën ndërmjetësim apo rezervim të termineve për Provime në Institutet e tjera ne rajon. 

► Terminet për paraqitje të provimit kanë qenë, janë dhe mbesin pa pagesë. Sistemi ynë i termineve është i hapur për të gjithë. Nuk është e nevojshme që të angazhohet një agjension lidhur me kërkesat për termin.  Ne nuk bashkpunojmë me agjensione dhe kërkesat për termine nga ana e agjensioneve janë të padëshirueshme. Ne mbajmë të drejtën e rezervuar të anulojmë kërkesat e bëra nga ana e agjensioneve, pa pasur nevojë që të japim arsyetim për anulimin.


Rezultatet dhe terminet e terheqjes se certifikates 

Ju lutemi vendosni një maskë mbrojtëse për terheqjen dhe sillni pasaportën dhe stilolapsin tuaj. Nëse nuk jeni në gjendje të prezentoheni në datën e caktuar, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë të provimit (Tel. 00381 38 224 909)
E-Mail:
[email protected]).

Rezultatet  C1 nga 24.11.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 21.12.2020, ora 10:00

Rezultatet  B1 nga 25.11.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 22.12.2020, ora 14:00

Rezultatet  B2 nga 26.11.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 23.12.2020, ora 14:00

Rezultatet  B2 nga 27.11.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 23.12.2020, ora 14:00

Rezultatet  A1 nga 01.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 13.01.2020, ora 14:00

Rezultatet  A1 nga 02.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 14.01.2020, ora 14:00

Rezultatet  A1 nga 03.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 15.01.2020, ora 14:00

Rezultatet  B2 nga 04.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 15.01.2020, ora 10:00

Rezultatet  A1 nga 08.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 20.01.2020, ora 14:00

Rezultatet  A1 nga 09.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 21.01.2020, ora 14:00

Rezultatet  A1 nga 10.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 22.01.2020, ora 10:00

Rezultatet  A1 nga 15.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 25.01.2020, ora 10:00

Rezultatet  A1 nga 16.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 25.01.2020, ora 14:00

Rezultatet  A1 nga 17.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 26.01.2020, ora 14:00

Rezultatet  C1  nga 22.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 26.01.2020, ora 14:00

Rezultatet  B1  nga 23.12.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 27.01.2020, ora 14:00

 

 

 

   

Informata të tjera

Udhëzime për ruajtjen e të dhënave personale për pjesmarësit 

Informata lidhur me bashkimin familjar

Kushtet e biznesit

Rregullorja e provimeve për të gjitha Goethe provimet (A1 - C2)


 TERMINET E PROVIMEVE  

A1
12.01.2021
13.01.2021
14.01.2021
19.01.2021
20.01.2021
21.01.2021
02.02.2021
03.02.2021
04.02.2021
09.02.2021
10.02.2021
11.02.2021
16.02.2021
18.02.2021
02.03.2021
03.03.2021
04.03.2021
09.03.2021
10.03.2021
11.03.2021
16.03.2021
17.03.2021
18.03.2021
30.03.2021
31.03.2021
 
A2
26.01.2021
23.02.2021
23.03.2021
B1
27.01.2021
24.02.2021
24.03.2021
B2
28.01.2021
25.02.2021
25.03.2021
C1
26.01.2021
23.02.2021
23.03.2021

 

Sistemi online i rezervimeve per aplikim personal

Copyright ©2014, goethe-ks.org