Oferta e kurseve

Kurset tona të gjuhës gjermane ofrojnë mundësi të shkëlqyera për të përmirësuar në mënyrën më efikase njohuritë tuaja në një orar të përshtatshëm për ju, sipas metodave më moderne, në hapësirat e pajisura me teknologjinë më të avancuar (smatboard) dhe një atmosferë të këndshme.

Informata më të hollësishme