PUNONJËSIT

Nertila Furriku

Nertila Furriku

Geschäftsführerin

Edona Hyseni

Edona Hyseni

Verwaltung

Furtuna Kuçi-Drenica

Furtuna Kuçi-Drenica

Sachbearbeiterin für Prüfungen

Burim Dervishaj

Burim Dervishaj

Sachbearbeiter für Prüfungen

Adelina Dushica Alaj

Adelina Dushica Alaj

Sachbearbeiterin für Kurse

Merita Krasniqi

Merita Krasniqi

Sachbearbeiterin für Kurse

Ramiz Cakolli

Ramiz Cakolli

Sachbearbeiter Verwaltung

Rrahman Drenica

Rrahman Drenica

IT

Mësimdhëneset dhe ekzamineret e rregullta

Samire Mehmeti

Samire Mehmeti

TestDaF und TestAS -Prüfungsbeauftragte Kosovo

Mimoza Uka-Musmurati

Mimoza Uka-Musmurati

Vlora Dragusha-Tahiri

Vlora Dragusha-Tahiri

Personeli Teknik

Dinore Sopjani

Dinore Sopjani

Mimoza Krasniqi

Mimoza Krasniqi

Halide Ajvazi

Halide Ajvazi

sqAlbanian
Qendra Goethe do të jetë e mbyllur nga 01.08.2022 deri me 12.08.2022. Rikthehemi për ju më datë 15.08.2022! Ju urojmë pushime të këndshme!