PARTNERËT

01

Instituti Goethe

02

AMBASADA GJERMANE

03

BAMF - Enti Federal per Migracion dhe Refugjate

04

TestDaF - Institut

05

DAAD

06

Shkollat Partnere te se Ardhmes

07

GIZ

08

Deutsche Welle

09

KDWV

EJA TË
takohemi

Qershor 2021
Qer 28 2021 - Sht 23 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-169

Korrik 2021
Kor 07 2021 - Tet 04 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A2-98

Kor 14 2021 - Tet 09 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-170

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian