Fillimi

Goethe-Institut

Nivelet sipas
GER
Provimet e 
 Goethe-Institut
Çmimet e provimeve
A1 Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1
Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1
75 € | *50 €
A2 Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 
Goethe-Zertifikat A2
80 € | *55 €
B1 Goethe-Zertifikat B1 115 € | *70 €
B1 Modul Goethe-Zertifikat B1 40 € | *25 €
B2 Goethe-Zertifikat B2 140 € | *95 €
B2 Modul Goethe-Zertifikat B2  45 € | *30 €
C1 Goethe-Zertifikat C1 145 € | *95 €

* Çmimet për pjesëmarrësit e kurseve të Goethe-Zentrum

 

Informata me rëndësi 

 

► Orari i punës: hënë - premte 09:00 - 16:00  ora

► Orari për telefonata: hënë - premte 10:00 - 16:00 ora

Terminet për aplikim, do të ipen vetëm përmes sistemit online të rezervimit.

Sistemi nuk ju lejon që të regjistroheni për një provim, derisa jeni në pritje të rezultatetve të provimit paraprak, vetem pasi të jenë publikuar rezultatet, ju mund të aplikon për termin të ri.

Paraqitja e provimit, pjesëmarrja në provim dhe tërheqja e certifikatës, mund të bëhet vetëm me pasaportë. Karta e identitetit kosovar (ID) nuk do të pranohet.

Terminet e rezevuara, por qe nuk janë paraqitur personalisht, do të ri-lëshohen si vende të lira për rezervim.

► Regjistrim i suksesshëm është vetëm nëse pranoni konfirmim me dokumentin si PDF

Goethe Zentrum Prishtina nuk bën ndërmjetësim apo rezervim të termineve për Provime në Institutet e tjera ne rajon. 

► Terminet për paraqitje të provimit kanë qenë, janë dhe mbesin pa pagesë. Sistemi ynë i termineve është i hapur për të gjithë. Nuk është e nevojshme që të angazhohet një agjension lidhur me kërkesat për termin.  Ne nuk bashkpunojmë me agjensione dhe kërkesat për termine nga ana e agjensioneve janë të padëshirueshme. Ne mbajmë të drejtën e rezervuar të anulojmë kërkesat e bëra nga ana e agjensioneve, pa pasur nevojë që të japim arsyetim për anulimin.


Rezultatet dhe terminet e terheqjes se certifikates 

Ju lutemi vendosni një maskë mbrojtëse për terheqjen dhe sillni pasaportën dhe stilolapsin tuaj. Nëse nuk jeni në gjendje të prezentoheni në datën e caktuar, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë të provimit (Tel. 00381 38 224 909)
E-Mail:
[email protected]).

Rezultatet  A1  nga 02.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 29.03.2021, ora 14:00

Rezultatet  A1  nga 03.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 30.03.2021, ora 14:00

Rezultatet  A1  nga 04.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 31.03.2021, ora 14:00

Rezultatet  A1  nga 09.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 12.04.2021, ora 14:00

Rezultatet  A1  nga 11.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 13.04.2021, ora 14:00

Rezultatet   A1  nga 16.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 16.04.2021, ora 11:00 

Rezultatet   A1  nga 17.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 19.04.2021, ora 14:00 

Rezultatet   A2 nga 23.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 22.04.2021, ora 14:00 

Rezultatet   C1 nga 23.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 22.04.2021, ora 14:00 

Rezultatet   B2 nga 24.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 22.04.2021, ora 14:00 

Rezultatet   B1 nga 25 - 30.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 30.04.2021, ora 10:00

Rezultatet   A1  nga 31.03.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 05.05.2021, ora 14:00 

Rezultatet   A1  nga 01.04.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 11.05.2021, ora 13:30 

Rezultatet   A1  nga 06.04.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 12.05.2021, ora 13:30 

Rezultatet   A1  nga 08.04.2021 - Termini i terheqjes se certifikates më 17.05.2021, ora 13:30 

Për shkak të një mosfunksionimi teknik, rezultatet e testit SD1 te 07 Prilli 2021 do të publikohen të Martën, 11 Maj, 2021.

 

Informata të tjera

Udhëzime për ruajtjen e të dhënave personale për pjesmarësit 

Informata lidhur me bashkimin familjar

Kushtet e biznesit

Rregullorja e provimeve për të gjitha Goethe provimet (A1 - C2)


 TERMINET E PROVIMEVE  

A1
05.05.2021
06.05.2021
18.05.2021
19.05.2021
20.05.2021
A2
24.05.2021
B1
25.05.2021
  26.05.2021
B2
27.05.2021
C1
24.05.2021

 

Sistemi online i rezervimeve per aplikim personal

Copyright ©2014, goethe-ks.org