Fillimi

Ngjarje

 • NJOFTIM - HINWEIS - OBJAVA


 • Online Angebote des Goethe-Instituts rund um "Sprache - Kultur - Deutschland"

  Weitere Informationen zu den Online-Angeboten des Goethe-Instituts rund um "Sprache - Kultur - Deutschland" finden Sie hier.


 • Lehrerfortbildung “Film im DaF Unterricht“

  Liebe Deutschlehrende,

  wir möchten Sie auf ein attraktives Fortbildungsangebot am Goethe-Zentrum in Prishtina hinweisen.

  Die Fortbildung “Film im DaF Unterricht“ mit Referentin Frau Sabine Uibel f


 • STELLENAUSSCHREIBUNG / SACHBEARBEITER/-IN AM GOETHE-ZENTRUM PRISHTINA

  Das Goethe-Zentrum in Prishtina sucht ab dem 01.10.2019 in Vollzeit eine/n Sachbearbeiter/-in.


 • STELLENAUSSCHREIBUNG / GESCHÄFTSFÜHRER/-IN AM GOETHE-ZENTRUM PRISTINA

  GESCHÄFTSFÜHRER/-IN AM GOETHE-ZENTRUM PRISTINA

  Das Goethe-Zentrum in Pristina sucht ab dem 01.11.2019 in


 • Pushimet verore!

  Das Sprachkurssekretariat des Goethe-Zentrum ist vom 05.08.2019 bis 16.08.2019 geschlossen.

  Wir wünschen allen einen schönen und erholsamen Urlaub!


 • Konkurs për mirëmbajtëse (Zëvendësim)


 • DEUTSCH LEHREN LERNEN

  Das Goethe-Institut Skopje bietet den Deutschlehrenden die Möglichkeit sich weiterzubilden. 
  Weitere Informationen finden Sie unter folgendem Pfad: 


 • Kurse provuese të gjuhës gjermane dhe garë pikturimi për fëmijë

  Kurse provuese të gjuhës gjermane dhe garë pikturimi për fëmijë të shtunen, me 05.05.2018, në Goethe-Zentrum.

  Bundestagu gjerman shpërndan çdo vit Bursa Ndërkombëtare të Parlamentit (IPS) për absolventa, të cilet janë të interesuar në politikë.

  Goethe-Zentrum ofron një praktikë 3-mujore në fushën e kujdesit ndaj klientëve

     Goethe-Zentrum në Prishtinë hapë konkurs për mirëmbajtëse 


 • Pushim i sekretariatit të kurseve dhe të provimeve

  Sekretariati i kurseve të premten, me 02.02.2018 do të jetë i mbyllur.

  Sekretariati i i provimeve të Institutit Goethe Shkup të premten, me 02.02.2018, do të punoj vetëm deri në ora 12:00


 • Stellenausschreibung / Lehrkräfte


 • Ne rilokohemi!

  Nga data 09.01.2018 Ju mirëpresim në lokacionin e ri në:

  Rr. Mujo Ulqinaku Nr. 7 (në Pejton)

  10000 Prishtinë

  <


 • Stellenausschreibung - Sachbearbeiterin für Prüfungen

  Weiter Informationen finden Sie hier.


 • Methodik-Didaktik Kurs 2017/2018

  Methodik-Didaktik Kurs

  „Moderner fremdsprachlicher Deutschunterricht in Theorie und Praxis“

  Veranstalter: Sprachlernzentrum Prishtina, Partner de


 • Neue Bewerbungsfrist für Kosovo - Fortbildungsstipendien

  DIESE INFORMATION RICHTET SICH AN DEUTSCHLEHRENDE IM KOSOVO

  Liebe Deutschlehrende,

  wir möchten Sie auf das attraktive Fortbildungsangebot für Deutschlehrende in Deutschland 2018 hinweisen und freuen


 • Virtuelle Karrieremesse 28.09.2017

  Virtuelle Karrieremesse

  am 28.09.2017 / 13:00-18:00 Uhr

  Deutsche und lokale Unternehmen und Organisationen in Albanien und Kosovo werden Stellenangebote, Studien- und Forschungsmöglichkeiten präsenti


 • Stellenausschreibung


 • DEUTSCHLEHRERTAGUNG WESTLICHER BALKAN 2017 Tirana, 6. - 7. Oktober

  Eine großartige Möglichkeit für alle Deutschlehrer auf dem westlichen Balkan:
  Deutsch-Lehrer-Tagung des Goethe-Instituts am 6. und 7. Oktober 2017 in Tirana

  Weitere Informationen finden Sie

 • Ditët e Gjuhës Gjermane 2017

  Ashtu si në vitet e kaluara, edhe në vitin 2017 Ambasada Gjermane organizon "Ditët e Gjuhës Gjermane", përsëri së bashku me Ambasadën Zvicerane dhe Ambasadën Austriake, si dhe partnerë të tjerë.


  • Stellenausschreibung / Lehrkraft / 2017


  • Präsentation des neuen Prüfungsformats Goethe-Zertifikat A2


  • Methodik-Didaktik Kurs

   Methodik-Didaktik Kurs

   „Moderner fremdsprachlicher Deutschunterricht in Theorie und Praxis“

   Veranstalter: Sprachlernzentrum Prishtina, Pa


  • Kurse të gjuhës gjermane për fëmijë

   • Fillestar dhe të avansuar të grupmoshës 7-10 dhe 10-15 vjeç, 
   • Çdo të shtune nga ora 10.00-12.45
   • Regjistrimi nga data 29.08.2016
   • Fillimi i kursit: 17.09.2016
   • <


   • Deutsch für Mediziner

    Wir beginnen mit einem Sonderkurs!

    Deutsch für Mediziner 

    D


   • Die Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Pristina/ Stellenausschreibungen

    Die Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Pristina / Stellenausschreibung / Bürosachbearbeiter/in und Sprachmittler/in. Weitere Informationen finden Sie hier.


   • Pushim i zyrës së Provimeve në Prishtinë

    Weitere Informationen finden Sie hier. 


   • Methodik-Didaktik Kurs

    Methodik-Didaktik Kurs

    „Moderner fremdsprachlicher Deutschunterricht in Theorie und Praxis“

    Veranstalter: Sprachlernzentrum Prishtina, Partne


   • Provimi i rradhës TestDaF mbahet me 10.09.2015.

    Provimi i rradhës TestDaF mbahet me 10.09.2015. Të interesuarit mund të regjistrohen online në https://www.testdaf.de/

    Im Rahmen der Tage der deutschen Sprache findet heute, am 06.05.2015 von 11:00-14:00 Uhr, die Stipendienmesse an der Philologishen Fakultät der Universität Prishtina statt.


   • Abend deutscher Dialekte mit dem Auftritt des bekannten Schweizer Slam-Poeten Renato Kaiser

    Im Rahmen der Tage der deutschen Sprache tritt morgen, um 20:00 Uhr der Schweizer Slam Poet und Spoken Word Künstler Renato Kaiser in der Hamam Jazz Bar in Pristina auf. Die Schweizer Botschaft, die diesen Abend orga


   • Tage der deutschen Sprache 2015

    Es ist wieder soweit! 
    Vom 5. bis zum 29. Mai veranstaltet die Deutsche Botschaft gemeinsam mit der Schweizerischen und


   • Bursa parlamentare ndërkombëtare

    Edhe këtë vit Bundestagu gjerman ofron bursa ndërkombëtare për praktikë në parlamentin gjerman.

    Afati për apilikim është deri me 30.06.2015

    Informatat shtesë i gjeni https://www.testdaf.de/


   • START DEUTSCH 1 - REZULTATET E PROVIMIT 04.03-07.03.2015

    Më shumë informata gjeni këtu


   • Fillimi i kurseve të gjuhës për 16 zyrtarë të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës

    Prishtinë, 16 shkurt 2015 - Qendra për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë, Partner i Institutit Goethe ka nënshkruar një Marrëveshje me Akademinë Diplomatike për fillimin e kurseve të gjuhës gjermane në nivel


   • 15 vjetori i bashkëpunimit gjermano-kosovar

    Bashkëpunimi pesëmbëdhjetë vjeçar gjermano-kosovar është shkak gëzimi. Ky përvjetor ofron mundësinë që bashkërisht me partnerët tanë të reflektojmë mbi të arriturat, mbi konsolidimin e përvojave të


   • ,,Në mendje ishim njëherë në Gjermani‘‘ një ekspozitë nga Goethe-Institut e.V.

    Një ekspozitë nga Goethe-Institut e.V.

    Në bashkëpunim me Qendrën për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë, Partner i Institutit Goethe.

    E hapur nga 16. shtator deri me 31. tetor 2014

    E


   • Ditët e gjuhës gjermane 2014

    Më shumë informacione rreth ngjarjeve dhe aktiviteteve  të '' Ditët e gjuhës gjermane'' i gjeni këtu.


   • EINSHOCH6

    EINSHOCH6 live ne Prishtine 

    http://www.einshoch6.de/


   • Tani edhe në Prishtinë

    Interesoheni për Gjermaninë dhe për gjuhën gjermane?

    Po kërkoni një mundësi për të mësuar gjuhën gjermane në mënyrë interesante dhe efikase?
    Dëshironi t'i testoni njohuritë tuaja mbi g


   • Nga data 13 deri më 19 maj 2013 në Prishtinë janë organizuar Ditët e gjuhës gjermane.

    Ambasada Gjermane dhe organizata tjera nga Gjermania, Zvicrra dhe Austria ofruan një program të gjerë me filma, gara dhe ngjarje tjera kulturore.


    Qendra për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë kont


 • Copyright ©2014, goethe-ks.org