Fillimi

Goethe-Institut

Nivelet sipas
GER
Provimet e 
 Goethe-Institut
Çmimet e provimeve
A1 Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1
Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1
75 € | *50 €
A2 Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 
Goethe-Zertifikat A2
80 € | *55 €
B1 Goethe-Zertifikat B1 115 € | *70 €
B1 Modul Goethe-Zertifikat B1 40 € | *25 €
B2 Goethe-Zertifikat B2 140 € | *95 €
B2 Modul Goethe-Zertifikat B2  45 € | *30 €
C1 Goethe-Zertifikat C1 145 € | *95 €

* Çmimet për pjesëmarrësit e kurseve të Goethe-Zentrum

 

Informata me rëndësi 

 

► Orari i punës: hënë - premte 09:00 - 17:00  ora

► Orari për telefonata: hënë - premte 10:00 - 12:00  dhe  14:00 - 16:00 ora

Terminet për aplikim, do të ipen vetëm përmes sistemit online të rezervimit.

Sistemi nuk ju lejon që të regjistroheni për një provim, derisa jeni në pritje të rezultatetve të provimit paraprak, vetem pasi të jenë publikuar rezultatet, ju mund të aplikon për termin të ri.

Në datat e provimit nuk jane të mundura regjistrimet dhe konsultimet.

Paraqitja e provimit, pjesëmarrja në provim dhe tërheqja e certifikatës, mund të bëhet vetëm me pasaportë. Karta e identitetit kosovar (ID) nuk do të pranohet.

Terminet e rezevuara, por qe nuk janë paraqitur personalisht, do të ri-lëshohen si vende të lira për rezervim.

► Regjistrim i suksesshëm është vetëm nëse pranoni konfirmim me dokumentin si PDF

Goethe Zentrum Prishtina nuk bën ndërmjetësim apo rezervim të termineve për Provime në Institutet e tjera ne rajon. 

► Terminet për paraqitje të provimit kanë qenë, janë dhe mbesin pa pagesë. Sistemi ynë i termineve është i hapur për të gjithë. Nuk është e nevojshme që të angazhohet një agjension lidhur me kërkesat për termin.  Ne nuk bashkpunojmë me agjensione dhe kërkesat për termine nga ana e agjensioneve janë të padëshirueshme. Ne mbajmë të drejtën e rezervuar të anulojmë kërkesat e bëra nga ana e agjensioneve, pa pasur nevojë që të japim arsyetim për anulimin.


Rezultatet dhe terminet e terheqjes se certifikates 

Ju lutemi vendosni një maskë mbrojtëse për terheqjen dhe sillni pasaportën dhe stilolapsin tuaj. Nëse nuk jeni në gjendje të prezentoheni në datën e caktuar, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë të provimit (Tel. 00381 38 224 909)
E-Mail:
[email protected]).

Rezultatet SD1 nga 01.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 04.11.2020, ora 14:00 

Rezultatet  SD1 nga 06.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 05.11.2020, ora 14:00

Rezultatet  SD1 nga 07.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 06.11.2020, ora 10:00 

Rezultatet  SD1 nga 08.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 09.11.2020, ora 14:00 

Rezultatet  SD1 nga 14.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 10.11.2020, ora 14:00 

Rezultatet  SD1 nga 20.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 18.11.2020, ora 14:00 

Rezultatet  SD1 nga 20.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 18.11.2020, ora 14:00 

Rezultatet  SD1 nga 21.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 19.11.2020, ora 14:00 

Rezultatet  SD1 nga 22.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 20.11.2020, ora 10:00 

Rezultatet  A2 nga 27.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 25.11.2020, ora 14:00 

Rezultatet  B1 nga 28.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 26.11.2020, ora 14:00 

Rezultatet  B2 nga 29.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 27.11.2020, ora 10:00 

Rezultatet  C1 nga 29.10.2020 - Termini i terheqjes se certifikates më 01.12.2020, ora 14:00 

   

Informata të tjera

Udhëzime për ruajtjen e të dhënave personale për pjesmarësit 

Informata lidhur me bashkimin familjar

Kushtet e biznesit

Rregullorja e provimeve për të gjitha Goethe provimet (A1 - C2)


 TERMINET E PROVIMEVE  2 0 2 0

A1
06.10.2020
07.10.2020
08.10.2020
13.10.2020
14.10.2020
15.10.2020
20.10.2020
21.10.2020
22.10.2020
03.11.2020
04.11.2020
10.11.2020
11.11.2020
12.11.2020
17.11.2020
18.11.2020
19.11.2020
01.12.2020
02.12.2020
03.12.2020
08.12.2020
09.12.2020
10.12.2020
15.12.2020
16.12.2020
17.12.2020
A2
27.10.2020
24.11.2020
22.12.2020
B1
28.10.2020
25.11.2020
23.12.2020
B2
29.10.2020
26.11.2020
24.12.2020
C1
29.10.2020
26.11.2020
24.12.2020

Sistemi online i rezervimeve per aplikim personal

Copyright ©2014, goethe-ks.org