PROVIMET – Goethe Institut

Goethe-Institut

Nivelet sipas

GER

Provimet e 

 Goethe-Institut

Çmimet e provimeve
A1 Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1

Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1

75 € | *50 €
A2 Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 

Goethe-Zertifikat A2

80 € | *55 €
B1 Goethe-Zertifikat B1 115 € | *70 €
B1 Modul Goethe-Zertifikat B1 40 € | *25 €
B2 Goethe-Zertifikat B2 140 € | *95 €
B2 Modul Goethe-Zertifikat B2  45 € | *30 €
C1 Goethe-Zertifikat C1 145 € | *95 €

* Çmimet për pjesëmarrësit e kurseve të Goethe-Zentrum

Informata me rendesi

► Orari i punës: hënë – premte 09:00 – 16:00  ora

► Orari për telefonata: hënë – premte 10:00 – 12:00 ; 13:30 -15:00 ora

Terminet për aplikim, do të ipen vetëm përmes sistemit online të rezervimit.

Pjesëmarrja në provim dhe tërheqja e certifikatës, mund të bëhet vetëm me pasaportë. Karta e identitetit kosovar (ID) nuk do të pranohet.

Për shkak të rregulloreve të reja, do t’ju duhet të paraqisni një certifikatë vaksinimi, të jeni te sheruar ose një test negativ jo më të vjetër se 48 orë në mënyrë që të merrni pjese në provim.

 

Për shkak të sigurisë dhe kontrolleve të certifikatave të vaksinimit – të jeni në Qendrën Goethe në Prishtinë të paktën 45 minuta para fillimit të provimit.

► Regjistrim i suksesshëm është vetëm nëse pranoni konfirmim me dokumentin si PDF

Goethe Zentrum Prishtina nuk bën ndërmjetësim apo rezervim të termineve për Provime në Institutet e tjera ne rajon. 

► Terminet për paraqitje të provimit kanë qenë, janë dhe mbesin pa pagesë. Sistemi ynë i termineve është i hapur për të gjithë. Nuk është e nevojshme që të angazhohet një agjension lidhur me kërkesat për termin.  Ne nuk bashkpunojmë me agjensione dhe kërkesat për termine nga ana e agjensioneve janë të padëshirueshme. Ne mbajmë të drejtën e rezervuar të anulojmë kërkesat e bëra nga ana e agjensioneve, pa pasur nevojë që të japim arsyetim për anulimin.

Rezultatet dhe terminet e terheqjes se certifikates

Në rast se nuk mund të paraqiteni në datën e planifikuar për të tërhequr certifikaten, ju lutem që të respektoni terminin e radhës që do të publikohet.


E-Mail: 
info.pruefungen@goethe-ks.org).

 

Rezultatet   B2 nga 19-22.07.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 01.09.2021, ora 14:00 -14:30

Rezultatet   B2 nga 22-26.07.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 09.09.2021, ora 14:00 -14:30

Rezultatet B1 nga 27.07.2021 – Terminet jane të ndarë individualisht ju lutemi respektoni rreptësisht datën dhe oren e perckatuar për ju.

Ju lutemi sillni edhe pasaportën tuaj me vete.

Rezultatet B1 nga 28.07.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 28.09.2021, ora 14:00 -14:30

Rezultatet B1 nga 23.08.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 29.09.2021, ora 14:00 -14:30

Rezultatet A1 nga 24.08.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 30.09.2021, ora 14:00 -14:30

Rezultatet A1 nga 31.08.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 01.10.2021, ora 10:00 -11:30

Rezultatet A1 nga 02.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 05.10.2021, ora 14:00-14:30

Rezultatet A1 nga 09.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 06.10.2021, ora 14:00-14:30

A1 nga 09.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 06.10.2021, ora 14:00-14:30

Rezultatet A1 nga 14.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 08.10.2021, ora 10:00

Rezultatet B1 nga 06.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 11.10.2021, ora 14:00-14:30

Rezultatet A2 nga 08.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 11.10.2021, ora 14:00-14:30

Rezultatet A1 nga 28.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 26.10.2021, ora 14:00-14:30

Rezultatet A1 nga 29.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 27.10.2021, ora 14:00-14:30

Rezultatet B2 nga 30.09.2021 – Termini i terheqjes se certifikates më 28.10.2021, ora 14:00-14:30

Informata të tjera

Udhëzime për ruajtjen e të dhënave personale për pjesmarësit

Informata lidhur me bashkimin familjar

Kushtet e biznesit

Rregullorja e provimeve për të gjitha Goethe provimet (A1 – C2)

 TERMINET E PROVIMEVE  

A1

September, Oktober, November, December

A2

September, Oktober, November, December

 

B1
September, Oktober, November, December
 
B2
September, Oktober, November, December
C1
September, Oktober, November, December
Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian