Dita e Europës 09.05.2017

Gjuha gjermane në lëvizje 2017

Gjuha gjermane në lëvizje 2016

Wanderaustellung des Goethe-Instituts "Erfinderland“

Seminar avansimi me mësimdhënës nga Prishtina, Tirana dhe Shkupi/ 2016

Kurset tona provuese për fëmijë me 14.05.2016

Kurset tona provuese për fëmijë me 13.05.2017

Seminar avansimi me mësimdhënës nga Tirana, Prishtina dhe Shkupi/ 2017

Dita e dyerve të hapura më 26.05.2016

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian