Filmvorführung-Freiheit in Kinderschuhen

Mbrëmë, Goethe-Zentrum në Prishtinë shfaqi filmin dokumentar “Liria në fillesat e saj“ në kinemanë Armata. Pas shfaqjes pati një diskutim me Joachim Stall, skenarist dhe regjisor i filmit, dhe asistenitn e tij, Dietmar Martini. Falenderojmë Joachim Stall dhe Dietmar Martini që ju përgjgjen ftesës së Goethe-Zentrum. Gjithashtu, falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit për praninë dhe kontributin e tyre me pyetje dhe për diskutimin shumë interesant.

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian