Film im DAF-Unterricht

Dje, Goethe-Zentrum në Prishtinë mbajti trajnimin për mësimdhënësit e gjuhës gjermane “Filmi në orën mësimore të gjuhës gjermane si gjuhë e huaj“ me trajneren, znj. Sabine Uibel.
U prezantuan filma të shkurtër dhe sekuenca nga filma dhe reklama, shoqëruar me materiale didaktike përkatëse. Gjatë një pjese të trajnimit, pjesëmarrësit përgatiten didaktizime në mënyrë të pavarur.

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian