FictionFest

Fiction Fest: Lexim letrar me Matthias Nawrat, Sandra Guric dhe Nava Ebrahimi
Goethe Institut dhe Goethe-Zentrum Prishtina kanë mbështetur festivalin e prozës artistike Fiction Fest me pjesëmarrjen e tre autorëve të gjuhës gjermane: Matthias Nawrat, Sandra Guric dhe Nava Ebrahimi.
Leximi i teksteve të autorëve të gjuhës gjermane do të jetë në natën e dytë të festivalit, më 09.10.2020 nga ora 18:00.

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian