Einweihung neuer Deutschraum an der Universität Pristina

Inaugurimi i Sallës së gjermanishtes në Universitetin e Prishtinës
Sot në Universitetin e Prishtinës solemnisht u inaugurua Salla e gjermanishtes së Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë gjermane nga Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci, Zëvendësambasadori gjerman Jan-Axel Voss dhe Rektori i Universitetit të Prishtinës Prof. Dr. Naser Sahiti. Klasa Gjermane eshte ngritur dhe pajisur me mbështetjen e Goethe- Institut-it dhe Goethe- Zentrum në Prishtinë. Njëkohësisht u prezantua edhe programi i ri i studimeve të nivelit MA “Gjermanishtja si gjuhë e huaj”, i cili do të nis në vitin akademik 2021/22.

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian