Dita Evropiane e Gjuheve 2020

Dita Evropiane e Gjuhëve
1.10.2020 Nën organizmin e EUNIC Prishtina, pjesë e së cilës është edhe Goethe- Zentrum, Ambasadës Franceze në Prishtinë, Alliance Francaise dhe International Play, dje u shënua Dita Evropiane e Gjuhëve.
Rreth 30 nxënës të shkollave nga Kosova morën pjesë në aktivitetet dhe lojërat që kishin për temë diversitetin gjuhësor dhe bashkëpunimin kulturor.
Në përfundim të aktiviteteve për nxënësit u shpërndanë dhurata modeste.

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian