Besuch der PASCH-Schulen

Sot, me datë 22.06.2021, Goethe- Zentrum në Prishtinë vizitoj dy shkollat, Mileniumi i Tretë në Prishtinë dhe Vezir Jashari në Ferizaj, që janë dy shkollat partnere në Kosovë në kuadër të Iniciativës Partnerët e së ardhmes (PASCH) dhe mbështetën nga Goethe Insitut dhe Goethe-Zentrum në Prishtinë.
Më këtë rast u dorëzuan një numër i konsiderueshëm i librave të mësimit në të dy shkollat dhe një kofer prej 15 IPAD-ësh në shkollën Vezir Jashari në Ferizaj

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian