AUTOSTRADA BIENNALE

Mbrëmë është hapur edicioni i tretë i Autostrada Biennale. Edicioni i sivjetmë mbështetet nga Goethe Institut dhe Goethe-Zentrum në Prishtinë dhe mbahet nga 01.07- 11.09.2021

Korrik 2021
Kor 23 2021 - Nën 03 2021
3:00 pm - 5:15 pm

A1-171

Kor 23 2021 - Nën 03 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-172

Kor 30 2021 - Nën 10 2021
5:30 pm - 7:45 pm

A1-173

Gusht 2021
Gus 16 2021 - Nën 05 2021
5:30 pm - 7:45 pm

B1-79

No event found!
Load More

This will close in 0 seconds

sqAlbanian