G O E T H E    Z E N T R U M

Mirë se vini në

GOETHE PRISHTINA

Goethe-Zentrum në Prishtinë është një qendër e re dhe në rritje dinamike, e cila mbështetet në mënyrë aktive nga Instituti Goethe.Që nga hapja në vitin 2013 ne vazhdojmë të zgjërojmë ofertën tonë dhe t`ju ofrojmë mësim të gjuhës gjermane konform koncepteve moderne të mësimnxënjës. 

 

Projekti “Rrjeti Rajonal për Diversitet Kulturor (READ)”

KU MUND TË NA GJENI?

Goethe-Zentrum gjindet në Rrugen Mujo Ulqinaku 19-21 / Prishtinë

k

Zyra e Kurseve të Gjuhës

Tel: 00 383 (0) 38 220 136
Mob. 00 383 (0) 45 284 993
E-mail: info@goethe-ks.org
Faqja e internetit: www.goethe-ks.org
Facebook: Goethe-Zentrum Prishtina

Orari i punës:
Nga e hena deri te premten 08.30 – 17.00

PROVIMET

No event found!

KURSET

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Events for Tetor

1

No Events
Events for Tetor

2

No Events
Events for Tetor

3

No Events
Events for Tetor

4

No Events
Events for Tetor

5

No Events
Events for Tetor

6

No Events
Events for Tetor

7

No Events
Events for Tetor

8

No Events
Events for Tetor

9

No Events
Events for Tetor

10

No Events
Events for Tetor

11

No Events
Events for Tetor

12

No Events
Events for Tetor

13

No Events
Events for Tetor

14

No Events
Events for Tetor

15

No Events
Events for Tetor

16

No Events
Events for Tetor

17

No Events
Events for Tetor

18

No Events
Events for Tetor

19

No Events
Events for Tetor

20

No Events
Events for Tetor

21

No Events
Events for Tetor

22

No Events
Events for Tetor

23

No Events
Events for Tetor

24

No Events
Events for Tetor

25

No Events
Events for Tetor

26

No Events
Events for Tetor

27

No Events
Events for Tetor

28

No Events
Events for Tetor

29

No Events
Events for Tetor

30

No Events
Events for Tetor

31

No Events

PROVIMET

Provimet e Institutit TestDaF

TestDaF është një provim i hartuar në mënyrë qendrore, i cili i tillë mbahet në të gjithë botën. Ky provimi është disejnuar për studentë, të cilët dëshirojnë t’i fillojnë studimet e tyre në Gjermani, gjë për të cilën nevojitet një dëshmi mbi njohuritë e gjuhës gjermane në nivel të avancuar. Përgjegjës për hartimin dhe zbatimin e këtij provimi është Instituti TestDaF në Bochum.

https://goethe-ks.org/testdaf/

 

Provimet e Institutit Goethe të Shkupit në Goethe-Zentrum

Çertifikatat e Institutit Goethe janë të njohura ndërkombëtarisht, si dhe çmohen shumë si dëshmi e kualifikimeve nga punëdhënësit dhe institucionet arsimore në shumë shtete të botës. Zbatimi dhe vlerësimi i provimeve bëhet në mënyrë unike në mbarë botën.

https://goethe-ks.org/goethe-institut/

 

KONSULTIMI GJUHËSOR PREINTEGRATIV ME RASTIN E BASHKIMIT FAMILJAR

Që nga gushti i vitit 2007 vlenë „Ligji mbi Zbatimin e Udhëzimeve të Bashkimit Evropian për Leje Qendrimi dhe Azil“. Ky ligj përcakton se çdo banorë i ri nga shtetet jo anëtare të BE- së, i cili është i martuar apo dëshiron të martohet me një shtetas gjerman apo me një të huaj, i cili është banor i Gjermanisë, duhet të dëshmojë njohuri themelore të gjuhës gjermane në nivel A1 (në bazë të Kornizës Referencë të Përbashkët Evropiane) në mënyrë që të pajiset me vizë.

Te ne gjeni përgjigje në pyetjet për provimin e nevojshëm dhe lidhur me jetësen dhe punën në Gjermani.

Tel: 00 381 (0) 38 220 136 ose 00 381 (0) 38 224 909

Orari i punës:
Nga e hëna deri të premtën: 9:00 – 12:00 dhe 13:30 – 16:00 

Ju gjithashtu mund të vizitoni portalin: GJERMANIA – UDHËRRËFYESI IM

Në portalin “Gjermania – Udhërrëfyesi im” ndahen informacione për jetën e përditshme dhe të punës në Gjermani. Emigrantët si punëtorë të kualifikuar, bashkëshortët dhe familjet e tyre nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut marrin informacione në gjuhën shqipe dhe maqedonase. Këto informacione kontribuojnë në lehtësimin e procesit të integrimit në Gjermani.

KESHILLIM

Këtu do të gjeni informacione për: Qendrat e këshillimit në Gjermani, adresa të rëndësishme. faqe interneti të dobishme.

KËRKIMI I PUNËS

Ju nuk jeni shtetas i Bashkimit Evropian (BE) ose Zonës Ekonomike Evropiane? Atëherë ju keni nevojë për një leje punësimi në Gjermani.

MËSO GJERMANISHT

Mësoni gjermanisht për përdorimin e përditshëm, për kohën e lirë, për shkollën ose për profesionin tuaj.

NJOFTIME

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Informacion

Të dashur kandidatë, Më datë 29 qershor 2020 kemi filluar përsëri më provimet. Fillimisht, në ftojmë personalisht të gjithë kandidatët, të cilët kishin rezervuar tek në një provim para mbylljes së Institucionit. Përmes faqes tonë, në do t’ju njoftojmë sa më shpejt të...

read more

GALERIA

Ejani TË
 TAKOHEMI

sqAlbanian