Për shkak të pandemisë, ne aktualisht po testojmë në një masë tjetër. Eshtë e rëndësishme për ne të sigurojmë që procesi i testmit të jetë sa më i sigurt ndërsa të respektohen masat higjienike dhe rregulloret mbrojtëse të distancës. Tani jemi duke punuar në provimet që ishin rezervuar para kohës së mbylljes për shkak të pandemise. Ne do të kontaktojmë pjesëmarrësit e regjistruar në atë kohë personalisht. Ne mund të ofrojmë vetëm datat e reja të provimit pasi të jenë testuar të gjithë këta kandidatë. Ju do të gjeni informacione për këtë në faqen tonë nga Shtatori 2020.

sqAlbanian