Fillimi

Urime Festat e fundvitit

Goethe-Zentrum Prishtina do të mbyllet për pushimet e fundvitit nga data 31.12.2018 deri më 07.01.2019.

Ju urojmë festat e fundvitit dhe një vit të suksesshëm 2019!

Copyright ©2014, goethe-ks.org