Fillimi

Goethe-Institut

 

Nivelet sipas
GER
Provimet e 
 Goethe-Institut
Çmimet e provimeve
A1 Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1
Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1
75 € / *50 €
A2 Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 
Goethe-Zertifikat A2
80 € / *55 €
B1 Goethe-Zertifikat B1 115 € / *70 €
B1 Modul Goethe-Zertifikat B1 40 € / *25 €
B2 Goethe-Zertifikat B2 140 € / *95 €
C1 Goethe-Zertifikat C1 145 € / *95 €

* Çmimet për pjesëmarrësit e kurseve të Goethe-Zentrum

 

Informata me rëndësi  

 Sekretariati për provime në Prishtine sot, E premte 17 Gusht 2018 nga ora 15:30 është i mbyllur. 

Ju lutem vini re: Zyra e provimeve është e hapur të hënën deri të premten nga ora 9:00 deri në orën 16:00.

Terminet e rezevuara, por qe nuk janë paraqitur personalisht, do të ri-lëshohen si vende të lira për rezervim.

Koha telefonike e sekretariatit të provimeve: E hënë - e premte: 10.00 - 12.00 dhe 14.00 - 16.00 Ora.

Paraqitja e provimit, pjesëmarrja në provim dhe tërheqja e certifikatës, mund të bëhet vetëm me pasaportë. Karta e identitetit kosovar (ID) nuk do të pranohet.

PDF-Dokumenti për konfirmim të paraqitjes nga tani nuk do të sigurohet më nga sekretariati i provimeve.  Ju lutemi kujdesuni që të shkruani në mënyrë të saktë E-mail adresën tuaj,  në mënyrë që të printoni dokumentin dhe ta sillni me vete për regjistrim. Regjistrimi i suksesshëm është  vetëm me këtë dokument.

Sistemi online per aplikimin per paraqitje te provimeve eshte lansuar. Ju lutemi aplikoni permes butonit ne fund te kesaj faqeje.

Për shkaqe organizative, në ditët, në të cilat mbahen provimet, nuk mund të ofrohen këshillime dhe të bëhet paraqitja e provimeve.
Pjesëmarrësit për provime nga Kosova, luten të paraqiten për provime në Goethe-Zentrum dhe sipas nevojes marrin informata për kapacitetin e Goethe-Institutit Shkup. 

Paraqitja e provimeve është e mundshme në atë masë sa lejon kapaciteti ynë.


Rezultatet

Dorëzimi i certifikatave behet vetëm në datat e caktuara. Nëse nuk mund të vini, ju lutem merrni në konsideratë terminin e radhës.

Rezultatet  Start Deutsch1 prej 20.- 23.06.2018 │ Dhënja e certifikatave: 23.08.2018

Rezultatet  Fit 1 prej 16.06.2018 │ Dhënja e certifikatave: 26.07.2018

Rezultatet  Fit 2 prej 16.06.2018 │ Dhënja e certifikatave: 26.07.2018


Informata të tjera

Informata lidhur me bashkimin familjar

Kushtet e biznesit

Rregullorja e provimeve për të gjitha Goethe provimet (A1 - C2)


Terminet e provimeve 2018

NIVEAU

ANMELDEFRIST

PRÜFUNGSTERMIN

A1

16.07.2018

31.08.2018

 

30.07.2018

14.09.2018
  20.08.2018

28.09.2018

 

27.08.2018

05.10.2018
 

03.09.2018

19.10.2018
 

10.09.2018

26.10.2018

 

17.09.2018 02.11.2018
 

01.10.2018

16.11.2018

 

15.10.2018 30.11.2018

 

22.10.2018 07.12.2018
 

29.10.2018

14.12.2018
 

 

 

A2

10.09.2018

27.10.2018

   

 

B1 

23.07.2018

07.09.2018

 

24.09.2018

09.11.2018
 

 

 

B2

20.07.2018

21.09.2018

 

12.10.2018

23.11.2018
 

 

 
C1

20.07.2018

21.09.2018

Sistemi online i rezervimeve per aplikim personal

Copyright ©2014, goethe-ks.org