Fillimi

Kurse të gjuhës gjermane për fëmijë

  • Fillestar dhe të avansuar të grupmoshës 7-10 dhe 10-15 vjeç, 
  • Çdo të shtune nga ora 10.00-12.45
  • Regjistrimi nga data 29.08.2016
  • Fillimi i kursit: 17.09.2016
  • Çmimi: 50,00 Euro/muaj (për 2 anëtarë të familjes zbatohet 25% zbritje për anëtarin e dytë)

Mirë se vini!

Copyright ©2014, goethe-ks.org